11 Haziran 2015 Perşembe

Bride Wars

Bride Wars ( IMDB : 5,4 )
Yaz aylarında aylak aylak otururken izlemek için eğlencelik, çıtır çerezlik bir film, Bride Wars. Oturup beklentisiz bir şekilde sadece sıkılmadan zaman geçirmek isteyenlere 89 dakikalık bir romantik komedi. Baş rollerde ise Kate Hudson ve Anne Hathaway var. 

İki çocukluk arkadaşı Emma ve Liv. Birlikte kurdukları en büyük hayal ise günü geldiğinde o mükemmel plaza da evlenebilmek. Sevgililerinden arka arkaya evlilik teklifi alan Liv ve Emma, bu hayallerinin umduklarından daha güzel olacağına inanırlar. Ancak ikisininde düğünün yanlışlıkla aynı güne alınması bütün işleri değiştirir. Erteleme imkanları da olmadığında aralarında amansız bir savaş başlar. Bu savaş sırasında hem arkadaşlıkları hemde evlenecekleri adamlarla olan ilişkileri sınanır. 
Zamanın nasıl geçtiğini anlamadığınız bu eğlenceli filmi eminim sizde benim gibi televizyonda her denk geldiğinizde izleyeceksiniz. Filmi bu kadar sevmemin sebebi belki de Anne Hathaway ve Kate Hudson olabilir. Hatta büyük ihtimalle ta kendileri. Puanım 6,0.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder