11 Temmuz 2015 Cumartesi

Pitch Perfect 2

Pitch Perfect 2 ( IMDB : 6,9 )
Pitch Perfect’in ilk filmini herkes izledi mi? Hadi o zaman başlıyoruz. İkinci film çıkalı aylar oldu. Türkiye’de vizyona girmeyeceğinden el mahkum malum ortamlardan izlemek zorunda kalıyoruz bizde. Bu durumda biz değil onlar utanmalı! Bildiğiniz gibi akapella temalı müzikal bir film Pitch Perfect, devamı olan 2 de öyle. Kadro aynı sadece ilk filmin kadrosunun yanına  Hailee Steinfeld dahil olmuş. 

“We’re back Pitches!” sloganıyla geri dönen devam filminde Barden Üniversitesinin akapella grubu olan Barden Bellas geçen üç sene içinde 3 tane ulusal şampiyonluk kupası kazanmıştır. Artık ülkenin en iyileridir onlar. Taki başlarına gelen talihsiz olaya kadar. Bu olayla birlikte Barden Bellas’ın sonu yaklaşmıştır. Tek bir şansları vardır, oda uluslararası şampiyonayı kazanmak.
Bol renkli eğlenceli bir film olmuş yine. 115 dakika film ancak her sahnesinde kendine bağladı dersem yalan olur. Özellikle ilk yarıda “Amaç ne şimdi, neden çektiniz devam filmini, bu mudur yani?” dedirtti ancak ikinci yarıda amacını gösterdi. İlk yarıda hikayeye yapılan girişin arkasından başlayan gruplar arasındaki atışmalarla daha renkli bir hal aldı, eğlendirdi. Son yarım saatinde ise mest etti diyebilirim. Akapelladan bu kadar zevk alacağımı tahmin etmezdim ama kendimi onlara eşlik ederken buldum, onlarla heyecanlandım. Sanırım bir film için bunlar çok olumlu yönler.
Oyuncular hakkında fazla söylenecek bir şey yok, ilk film neyse bu da aynı. Sadece Fat Amy karakteri biraz rahatsız etti beni. Onun dışında her şey güzeldi. Eğlenmek istediğiniz zamanlara saklayabileceğiniz bir film. Puanım 7,0.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder