28 Temmuz 2015 Salı

Kendime Iyi Bak

Kendime İyi Bak ( IMDB : 6,4 )
Uzun zamandır yerli filmlerle ilgili hiçbir şey yazmamıştım. Elim sürekli yabancı filmlere gittiğinden, o açıdan listem baya kabarık olduğundan yerli filmlerde ne var ne yok bakamadım bile doğru düzgün. Geçenlerde canım romantik komedi izlemek istedi. Bu konuda yabancı kaynaklarımı hızla tükettiğim için mecbur yerlilere yöneldim ve aslında çıktığı zaman ismini duyduğum hatta merak edip izlerim dediğim ancak sonra unuttuğum bu filme denk geldim. Begüm Bingören, Aslı Tandoğan ve Çağdaş Onur Öztürk’ün baş rollerinde olduğu 2014 yapımı romantik drama, Kendime İyi Bak. 

Yeşim ve Emre evlenmek üzere olan genç bir çiftimiz. Artık düğünlerine bir hafta kalmış ve son hazırlıklar hızla devam etmekte. Emre davetiyelerini vermek için arkadaş grubuyla toplanıyor ve bu buluşmada haliyle eski defterler açılıyor. O gece eski sevgilisi Begüm’le ilgili hiç bilmediği bir şey öğreniyor ve öğrendiği bu yeni olay Yeşim'le olan ilişkisini de etkiliyor. 
Hep keşke derim keşke daha iyi olsa yerli filmlerimiz. Senede bir elin parmaklarından daha fazla iyi film çıksa da izlesek. Kaliteli film sayısı gerçekten çok az yerli filmlerde. Bu filmde aslında ortada kalıyor. Ne çok iyi diyebiliyor insan ne de çok kötü. Yönetmenlerin ilk filmi olduğunu da hesaba katarsak o açıdan çoğu yerli filme göre baya iyi denebilir. Zaman geçirmelik, vakit öldürmelik bir film. Puanım 6,0.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder