6 Şubat 2016 Cumartesi

Her şey Aşktan

Her şey Aşktan ( IMDB : 7,4 )
Türk yapımlarından özgün eğlenceli, komik filmler çıkar mı bir gün bilmiyorum ama en azından var olan klişelere rağmen yine de güldürmeyi başarabilen filmler hala var. Hande Doğandemir, Şükrü Özyıldız ve Mithat Can Özer’in baş roller de olduğu, çoğunlukla güldüren ve yer yer özendiren bir film, Her şey Aşktan.  

Esas kızımız Pelin bir mağazada çalışmaktadır ve en büyük hayali evlenmektir. Çılgınlar gibi alışveriş yapmayı sever. Uzun zamandır birlikte olduğu sevgilisiyle evlenmelerine sayılı günler kala, evlendikten sonra yaşayacakları evlerinde müstakbel eşini başka bir kadınla yakalar. Gördüğü manzaradan sonra yıkılan Pelin, garip bir tesadüfle hayatına giren Burak sayesinde toparlanmaya çalışır ve belki de bu yüzden aklı daha fazla karışır.
Gülüyoruz, eğleniyoruz, oyuncular şahane, çekimler harika falan filan. Tamam bunların hepsi kabul ancak filmin 105 dakikalık süresi içinde, 4-5 tane şarkıyla 10-15 dakika önce izlediğimiz sahnelerin flashback’i yapılınca insan isyan etmiyor değil. Dizilerde yapılır anlarım ama zaten en fazla 2 saat sürecek bir filmde bu tarz olayların çok fazla kullanılmasını anlayamıyorum. 1 olur 2 olur belki ama bu kadar fazlası izleyiciyi kandırmaya giriyor bence.
2016′ya yerli film açısından kötü bir giriş yaptığımı söyleyemem. Beklentilerimi karşıladı film, ki çokta fazla bir şey beklemiyordum zaten. En azından güldürebildi diyelim. Hafta sonu için güzel bir alternatif olabilir. Puanım, 7,0.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder