30 Ağustos 2017 Çarşamba

Sonsuz Aşk

Sonsuz Aşk ( IMDB : 5,9 )
Çok güzel başlayan hikayelerle, fena ilerlemeyen filmler yapıp, çok kötü sonlu filmler gördük sıklıkla. Özellikle Türk filmleri içinde. Bu filmi ise nereye koyacağıma bir türlü karar veremedim. Çünkü nötr kelimesinin tam karşılığı kendisi. İşte Fahriye Evcen ve Murat Yıldırım’lı film, Sonsuz Aşk.   

Zeynep, ailesini kaybettikten sonra kardeşiyle birlikte yaşayan, kendine küçük bir düzen kurmuş, mutlu bir kadındır. Genç yaşta profesör olan başarılı bir beyin cerrahının evinde temizlik görevlisi olan Zeynep, hiç istemediği bir şekilde doktor Can ile karşılaşır. Ve garip bir şekilde birbirlerinin hayatlarına dahil olurlar. 
Filmin konusuyla ilgili size daha fazla bir şey yazmayacağım, çünkü hikaye gayet basit ve direk sonu tahmin edilebilir. Ben filmi konusuyla alakalı hiçbir şey bilmeden izledim. Bir süre beni idare etti bu bilinmemezlik ancak sonrasında hemen çözülüverdi hikaye. Klasik bir Türk filmi ve tarihte bir çok örneği mevcut konunun. Sadece oyuncuların birbirleriyle uyumu ve sempatikliğinden kazanıyor diyebiliriz film için.
Yine denk geldiğim, zaman geçirmek için izlemelik filmlerden bir tane daha. Klasik bir romantik drama. Puanım, 5,0.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder