30 Nisan 2016 Cumartesi

Minions

Minions ( IMDB : 6,5 )

nunnopic: Minions
İlk iki filmi yani Despicable Me serisini izlemiş olmama rağmen buraya eklemeyi unutmuşum ama belki de bu filmi bekliyordum, kim bilebilir? Sevimli minyonlar ilk filmle müthiş sarı halleriyle, birden hayatımıza dahil oldular ve hepimiz onlara bayıldık ama bu küçük sarı yaratıkların nereden geldiği hakkında hiçbir fikrimiz yoktu. Bu filmde ise minyonların nereden geldiğini öğreniyoruz, Minions.   


Bilinen en eski çağlardan beri kendilerine kötü bir efendi arayışı içindedir minyonlar. Tarihteki en kötüler için zamanında hizmetkarlık yapmışlardır ancak hepsi bir gün yok olmuştur. 1960′lı yıllarda, tam umudu kestikleri bir zamanda Kevin, Stuart ve Bob minyonlara yeni bir kötü efendi bulabilmek için Amerika’ya doğru yola çıkarlar ve bu üç minyon için büyük macera başlar. 


Birbirinden tatlı ve enerji dolu, sesleriyle, hareketleriyle, kısacası yaptıkları her şeyle bizleri güldürebilen bu yaratıklar, daha ilk filmde kendilerine bağlamıştı herkesi. Sürekli kısa kliplerini izler hale gelmiştik. Despicable Me filmlerinin ilki ayrı güzel, ikincisi ayrı güzeldi. Belki de o yüzden Minions filmi için çok büyük beklentiler içindeydik. Gösterilen tanıtımlar, yapılan klipler bu beklentimizi daha da arttırıyordu ama ne yazık ki film bu beklentileri karşılayamadı. Filmde geçen komik sahnelerin hepsini zaten önceden yayınlanan kliplerde defalarca izlemiş olmamız ve dahasını beklerken aradığımızı bulamamamız büyük bir hayal kırıklığı oldu. 
Bir aile filmi olarak geçse de yanında küçük çocuklarla kesinlikle izlenmemesi gerektiğini düşündüğüm bir film, benden söylemesi. Despicable Me 3 olur mu bilmiyorum ama hala keşke olsa diye bekliyorum. Çünkü bu sarı şeyleri Gru’ya hizmet ederken ben daha çok seviyorum. İyi ki minyonları bu filmle tanımamışız. Puanım, 6,0.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder