29 Ekim 2015 Perşembe

When in Rome

When in Rome ( IMDB : 5,5 )
Arka arkaya gelen Kristen Bell filmlerinden ben sorumlu değilim. Televizyonda yeniden karşıma çıkan bu filmi nasıl oldu da atladım bilmiyorum ama gerçekten eğlenceli bir romantik komedidir kendisi. Josh Duhamel ve Kristen Bell’in baş rolde olduğu ve mükemmel şehir Roma’da geçen bu filmde sıra, When in Rome.  

Aşka karşı büyük ön yargıları olan ve öncesinde defalarca hayal kırıklığına uğramış Beth, kardeşinin düğününde tanıştığı Nick’ten hoşlanmaya başlar. Tam cesaretini toplamışken, yaşadıklarını ona hatırlatan bir durumla karşılaşır ve aşka olan inancı yeniden sarsılır. Aşk çeşmesine atılan bozuk paraların 5 tanesini, onları yalan olan aşktan kurtardığını düşünerek çantasına atar. Ancak Roma’da inanılan bir lanet vardır. Eğer aşk çeşmesine atılan bozuklukları alırsan, bozukluğu atan kişi sana aşık olur. New York’a döndükten sonra başına gelen garip olaylarda bunu destekler cinstendir. Nick’in birden onunla ilgilenmeye başlaması önce gerçek gibi gelse de, Nick’in evinde bulduğu bir poker çipi tüm düşündüklerini değiştirir.
Büyük bir görsel sıkıntısı yaşadım bu filmle ilgili. Nedense doğru düzgün fotoğraf paylaşılmamış filmden. Halbuki açık hava müzesi gibi olan Roma’da geçiyor film. Hikaye sıradan da olsa oyuncuların samimiyeti ve sempatikliği filmi yürütüyor. Süresi de 90 dakika olduğundan tadında bırakıyor.
Romantik komedi arayanlara yada daha önce izlemiş olanlara, yeniden yeniden izleyebileceğiniz bir film bence. Beklenti düşük ama verdiği zevk yüksek. Puanım, 6,0.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder