9 Temmuz 2016 Cumartesi

Deadpool

Deadpool ( IMDB : 8,1 )

nunnopic: Deadpool
İzlediğiniz süper kahraman filmlerinin dışına çıkmayı, onların kusurlarıyla, eksikleriyle dalga geçmeyi hedefleyen, bunu yaparken de küfrün dozunu bana göre fazlaca kaçıran, daha az küfür içerse izlerken katıla katıla gülebileceğiniz bir film, Deadpool.   

Wade Wilson, ordudan ayrılmış ve kendince kötülere haddini bildiren bir adamdır. Sevgilisi Vanessa ile mükemmel bir hayatı vardır ve o hayatına girdikten sonra hayatında her şey rayına oturmuştur. Ta ki kanser olduğunu öğrenene kadar. Bir bilim projesini yürüten ekip, Wade’e kanserini tedavi edebileceklerini ayrıca bunun yanında süper güçlere kavuşacağını söyler. Bütün bu süreci Vanessa’nın haberi olmadan geçiren Wade’in tedavi bittiğinde süper güçlerini kullanmak istediği kişi ise en çok intikam almak istediği kişidir.
Bize kendini bir anti-kahraman hikayesi olarak tanıtıyor film. Deadpool yani Wade Wilson’un da film esnasında bunca dalga geçişleri de bu yüzden. Ancak bunu yaparken dalga geçmeyi sürekli küfür etmek olarak algılamasalarmış daha iyi olacakmış. En son Spy filminde bu kadar iğrenmiştim küfürden, bu da iki oldu. Aldığı bunca puanı elbette hak etmiyor diyemem film için. Sevmekle sevmemek arasında bırakıyor film. Ancak benim zevkime hitap etmedi diyebilirim.
2018′de ikincisi gelecek diye söyleniyor filmin. Sevenlerine müjde olsun. Bu film için benden bu kadar. Puanım, 6,0.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder