22 Mayıs 2016 Pazar

The Choice

The Choice ( IMDB : 6,4 )
Ara ara kabaran romantik drama aşkını her sene bastırmayı başaran, Nicholas Sparks kitaplarından uyarlanan filmler iyi ki var, değil mi ama? Geçen sene The Longest Ride ile son zamanlarda kötü giden uyarlamaları iki senedir toparlıyorlarmış gibi görünüyor ve bu filmde kabaran romantik drama aşkını elinden geldiğince bastırıyor, The Choice.   

Hayatını yoluna sokmuş, sevgilisiyle evlilik planları yapan Gabby ve karşısına çıkan her kızı tavlayabilme potansiyeline sahip, evliliğin onun için bir ayak bağı, özgürlüğünü kısıtlayan bir engel olarak düşünen Travis, Gabby’nin Travis’in evinin yanındaki eve taşınmasıyla komşu olurlar. İki aykırı çift birbirlerini gördükleri ilk anda başlarına bir şeyler geleceğinin farkındadırlar ve yaptıkları seçimler onları asla tahmin edemeyecekleri bir yola sürükler. 
Ne var bu filmde farklı diyecek olursanız eğer size cevap vermekte zorlanabilirim çünkü yeni bir şey yok. Ancak en azından gördüğüm yeni oyuncular birbirleriyle uyumlu diyebilirim. Hikaye kopmadan karakterlere uygun ilerliyor ve bu da filme bağlılığı sağlıyor. Daha önce bunu yakalamakta zorluk çekilen Nicholas Sparks filmleri görmüştük. En azından bu uyarlamanın hakkını verebilmişler.
Nedense artık bu tarz filmler çok sık karşımıza çıkmıyor. Çıkmışken de izlediğimiz bizi tatmin etsin, biraz ağlatsın, özendirsin, hayal kurdursun, mutlu etsin istiyoruz. Benim için bu film hepsini karşıladı. E ben daha ne isterim.. Puanım, 7,0. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder